Werkwijze

Met gemak
je auto verpanden

Je auto verpanden is heel makkelijk! Hoe gaat het in zijn werk:

  • Je brengt eerst je auto naar ons toe (op afspraak).

  • Wij bepalen de waarde, waarbij we letten op het merk en de oorspronkelijke koopsom.

  • Maximaal de helft van die waarde maken we direct aan je over, zodat je binnen 24 uur over je geld beschikt.

Let op: Wij maken een richtprijs van de waarde. Mochten wij verborgen gebreken of schade bij ons op locatie ontdekken dan verminderen wij het bedrag dat we aan je uitkeren. Ontdekken wij later verborgen gebreken dan verhalen wij deze kosten naderhand op je. Ook screenen wij de voertuigen volledig op diefstal. Merken wij dat we een gestolen of gekloond voertuig aangeboden krijgen dan schakelen wij direct de politie in!

Motor verpanden

Misschien heb je geen auto maar een motor. Ook deze is bij Onmiddellijkgeld.nl te verpanden. Heb je een ander voer- of vaartuig en wil je hier direct geld voor hebben?
Neem contact met ons op. Samen bekijken we dan de mogelijkheden.

Terugkoopovereenkomst bij verpanden

Onmiddellijkgeld.nl werkt met een terugkoopovereenkomst bij het auto verpanden. Dat wil zeggen dat je binnen een maand de mogelijkheid hebt om je auto terug te kopen voor het bedrag dat wij je ervoor gegeven hebben. De stallingskosten voor die maand neem je ook voor je rekening.

Je auto stallen bij Onmiddellijkgeld.nl

Heb je het geld om je auto terug te betalen na een maand nog niet helemaal bij elkaar? Dan verlengen we de stalling van jouw auto met nog een maand in onze garage. Zolang je de stallingskosten maandelijks betaalt, is het mogelijk om de auto nog een maand te laten staan. Onmiddellijkgeld zorgt voor een bewaakte en overdekte stalling.

Voordeel auto verpanden

Je auto verpanden levert direct een duidelijk voordeel op: je beschikt snel over contant geld. Zo hoef je niet naar de bank of een andere financiële instelling te gaan om een lening of een krediet af te sluiten. Hiermee vermijd je trage en langdurige procedures. Heb je schulden of een negatieve BKR-notering? Geen probleem, want we storten het geld via een spoedprocedure op je bankrekening na het verpanden van je auto. Je hoeft alleen je legitimatiebewijs te laten zien! Tijdens het auto verpanden, blijf jij gewoon de eigenaar van je auto.

Kortom: wil jij snel geld verdienen en er binnen 24 uur over beschikken? Neem nu direct contact met ons op!